Социални медии
Управление на социални акаунти Дефиниране на стратегии Наблюдение и модериране на канали Бизнес комуникация Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn ...

Социални медии

Поддържайте активно присъствие в социалните мрежи, за да не загубите контакт с реалността. IMG PR & Communication създава стратегия за активното ви присъствие в социалните медии, модерира дискусии, твори съдържание, поддържа разговора с вашите целеви аудитории.

Разказването на истории и пълноценното, смислено общуване насърчават по-ангажирани общности. Използваме социалните медии, за да разкажем вашата история за успеха и предизвикваме предизвикваме диалог с аудиторията ви.

Не оставяме нищо на случайността и управляваме професионално Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn за да подобрите корпоративната си идентичност и да накарате потребителите да открият предлаганите от вас продукти и услуги.

Не оставяме нищо на случайността и управляваме професионално Facebook, Twitter, Instagram, за да подобрите корпоративната си идентичност и да накарате потребителите да открият предлаганите от вас продукти и услуги.

Направете запитване