Индустрии

IMG PR & Communication изработва и прилага комуникационни планове и стратегии, насочени към различни пазари, благодарение на експертизата на екипа и натрупания опит през годините.

От голяма компания, която иска да се утвърди на пазара, до стартиращ бизнес, който да се наложи и отличи пред конкурентите си, IMG PR & Communication е в състояние да предложи най-добрия подход към връзките с обществеността и медиите, без да подценява важните инструменти като маркетинг, управление на социални медии, организация на събития и създаване на насочено съдържание.

Индустрии

RED Communication Agency изработва и прилага комуникационни планове и стратегии, насочени към различни пазари, благодарение на експертизата на екипа и натрупания опит през годините.

От голяма компания, която иска да се утвърди на пазара, до стартиращ бизнес, който да се наложи и отличи пред конкурентите си, RED Communication Agency е в състояние да предложи най-добрия подход към връзките с обществеността и медиите, без да подценява важните инструменти като маркетинг, управление на социални медии, организация на събития и създаване на насочено съдържание.

Фармация & Здравеопазване

Храна & Напитки

Авиация

Технологии & Tелекомуникации

Финанси & Финтех

Пътуване & Туризъм

Продукти & Лайфстайл

Електроника & Изкуствен интелект

Разпространение & Логистика

Публичен сектор

Енергетика & Зелена енергия

Вижте всички наши услуги